&Buiten

SemCoaching&Buiten zoekt de natuur op en gebruikt de kracht van de natuur. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en onze geest om in de natuur te zijn. Wandelen is het beste medicijn. Sem is een geregistreerd wandelcoach.

Wil je de balans terug tussen privé, werk en gezondheid? Sta je voor belangrijke keuzes? Wil je de regie terug?  En houd je van een no-nonsens aanpak. Dan is wandelcoaching voor jou de eerste stap naar meer energie, plezier en persoonlijke groei.

 

Waarom een Wandelcoach?

De natuur heeft een ontspannende en rustgevende werking en tijdens het lopen praat het gemakkelijker. Je laadt je accu op, wordt productiever, blijer, creatiever en minder gestrest. 

Prof. Agnes van de Berg is omgevingspsycholoog en hoogleraar, heeft onderzoekt gedaan naar het effect van al wandelt coachen waarbij in de resultaten naar voren kwam dat wandelcoaching aantoonbare significante effecten heeft op stress, gezondheid en welzijn https://www.agnesvandenberg.nl. Voor meer informatie over een wandelcoach https://wandelcoach.nl

 

Aanbod SemCoaching&Buiten

Particulier

Wil je weten of een wandelcoachtraject iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een kennismaking, dit is kosteloos. Van beide kanten moet er een klik zijn om samen met jou aan de slag te gaan.

Wanneer je besluit na onze kennismaking verder te gaan zullen we 4 keer een afspraak maken voor een wandelcoaching. Per keer zal dit circa 1,5 uur zijn.

De wandelingen zijn meestal in Friesland of Noordoostpolder (in overleg kan het ook elders). Tot slot zullen we het traject afsluiten met een nagesprek. Het totaal tarief is €395,00 (incl. btw).

Wil je liever één wandeling dan kost dit 95,00 (incl. btw).


Zakelijk
Ik bied maatwerk wandelcoaching aan voor het bedrijfsleven. Neem contact op voor meer informatie.

 

Vergoedingen

Helaas wordt wandelcoaching in Nederland (nog) niet vergoed door zorgverzekeringen. Maar er zijn wel mogelijkheden voor vergoeding. 

Via het werk: In een gesprek met je werkgever, bedrijfsarts of ARBO dienst kun je aangeven dat je behoefte hebt aan coaching. Bijvoorbeeld voor je duurzame inzetbaarheid. Mogelijk dat je werkgever de coaching betaald.

Zelfstandig ondernemer: De kosten voor coaching zijn mogelijk aftrekbaar als bedrijfskosten. Vraag uw adviseur hier naar.